Nu tot 50% korting op Davitamon. Bekijk actie

Davitamon
Geplaatst op

Ontdek Davitamon Junior!

 

Kinderen zijn continu in ontwikkeling. Lichamelijk in de groei, maar ook mentaal leren ze élke dag. En dat vraagt nogal wat!
Daarom is gezonde voeding essentieel. Met bijvoorbeeld vitamine D, dat de normale groei van de botten van kinderen ondersteunt. En ijzer, dat bijdraagt aan een normale cognitieve ontwikkeling van kinderen.

 

Waarom een multivitamine voor je kind?

Met een gezond en gevarieerd voedingspatroon krijgen kinderen in principe voldoende voedingsstoffen binnen. We weten als geen ander dat dat niet altijd makkelijk is. Met een goed samengestelde multivitamine kan je ze iets extra geven, als aanvulling op de voeding.

 

Davitamon kindervitamines, nummer 1 in kinder multivitamines

 

Bekijk onze multivitamines

Multivitamines waar kids dol op zijn!

Als je een multivitamine koopt voor je kind, dan wil je dat ze die met plezier innemen. Davitamon Junior multivitamines bevatten een goede dosering vitamines en mineralen. En zijn ook nog eens lekker én leuk. Heb jij het Davitamonstertje al gespot?

Davitamon lekkere multivitamines, kauwtabletten voor kinderen

Yummm… gummies die naar aardbeien smaken. En kauwtabletten in de smaken framboos, multifruit of banaan. Welke is jouw favoriet?

Davitamon: nummer 1 in kindervitamines*

We maken al kindervitamines sinds 1928. De doseringen zijn gebaseerd op richtlijnen en adviezen, dus altijd verantwoord. Davitamon Junior producten zijn afgestemd op de behoeften van kinderen in de leeftijd van 1-3 jaar en 3-12 jaar.

Koop nu

Twijfel je nog? Bekijk onze aanbiedingenpagina en ontdek of je Davitamon Junior nu voordelig kunt uitproberen! Of meldt je gratis aan voor de nieuwsbrief, dan houden we jou op de hoogte van komende acties.

Davitamon aanbiedingen kindervitamines

Ontdek kortingen!

*Gebaseerd op Nielsen RMS data voor de VMS categorie voor een 12 maanden periode eindigend op 7 juli 2024 voor de totale Nederlandse retailmarkt, gemeten in euro’s (Copyright© 2024, NielsenIQ).